Home ZABAVA Peri ruke nakon odlaska u WC, Dženifer

Peri ruke nakon odlaska u WC, Dženifer

0
Peri ruke nakon odlaska u WC, Dženifer

Oskarovka Dženifer Lorens, nebrojeno puta je pokazala da je tračevi o njoj ne dotiču previše. Međutim 25-goišnja glumica ipak nije imuna na glasine da je “štrokava”, jer ne pere ruke nakon upotrebe toaleta. Kako bi sprala ljagu sa svog imena Lorensova je postavila video na svom Fejsbuk profilu u kome se na duhovit način sprda sa zgroženim fanovima.


Za one koji ne znaju, glumica je ovaj trač napakovala sama sebi tokom jednog intervjua. Pokušala je da bude šaljiva i to joj se obilo o glavu. Kada su je pitali “koja joj je najodvratnija navika”, odgovorila je da “ne pere ruke nakon bavljenja u klozetu”.
„ A zatim voli da se prikrade i stavi vam ruke na lice“, našalio se glumac Liam Hemsvort, njen kolega iz serije „Hunger games“.
Svaka osoba koja poseduje makar jednu moždanu ćeliju, shavatila bi momentalno da je ovo očigledna šala. Međutim, planeta je izgleda prepuna pritupavih ljudi i poluretardiranih novinara koji su ovu izjavu shavatili ozbiljno.

jennifer lawrence9

Glumica se, kako kaže, poprilično “smorila” od zgroženih komentara na njen račun i pitanja novinara o ovoj temi, pe je objasnila javnosti na svom Fejsbuk profilu da je u pitanju šala.
“Muka mi je od pitanja vezanih za moju higijenu. Izjava da ne perem ruke je samo šala kojom sam htela da zgrozim kolege Džoša Hačersona i Lijama Hemsvorta, a zapravo sam zgrozila čitav svet. Nravno da perem ruke nakon boravka u toaletu. Ne mogu da verujem da sam prinuđena da to objašnjavam”, napisala je glumica
Njena izjava propraćena je ovim duhovitim snimkom kojim je zapušila usta svim hejterima. Pogledajte.

https://www.youtube.com/watch?v=5h74BTHK6K4

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.