Home ZABAVA Pet najdrastičnijih promena težine svetskih zvezda

Pet najdrastičnijih promena težine svetskih zvezda

0
Pet najdrastičnijih promena težine svetskih zvezda

Ron Lester

Verovatno najdramatničniji promene u težini vidljive su na Ronu Lesteru.  Poznati glumac uspeo je da smrša neverovatnih 140 kilograma i da svoju kilažu svdeda sa 230 na 90 kilograma.
Ron je bio na čak 17 plastičnih operacija kako bi uklonio višak kože sa lica. – po 15 santimetara sa obe strane.

Perez Hilton

Perezov dramatični gubitak težine od oko 30 kilograma bio je svojevremeno na naslovnim stranama najpoznatijih svetskih magazina. Prema njegovim rečima, tajna uspeha krije se u znatno zdravijem načinu života. Ni on sam zapravo ne zna koliko težine je izgubio,  ali ogledalo na zidu njegovog kupatila najbolje svedoči da je promena svakako drastična.

Džon Gudmen

Mnogo godina bucmasti glumac vodio je javnu bitku sa težinom, dok se uporedo privatno borio sa alkoholizmom. Kada je dostigao 180 kilograma glumac je 2007. godine,  rešio da promeni život nabolje. Od tada Džon nije uneo kap alkohola u svoj organizam, a pažljivijim odabirom namirnica uspeo je da smrša čak 45 kilograma.

Džerald Leto

Za ulogu homoseksualca obolelog od side u filmu “Dallas Buyers Club”,  Leto je uspeo da skine čak 30 kilograma. Nakon što se za ekranizaciju lika ubice Džona Lenona ugojio 28 kilograma poznati glumac je obećao da nikada više u karijeri neće ugrožavati svoje zdravlje zbog uloge. Ipak, Leto nije održao obećanje. Ponovi je dobio na težini za ulogu džokera u novom filmu o Betmenu “Suicide Squad”.

Kristian Bejl

Niko u istoriji Holivuda nije toliko puta transformisao svoje telo od Kristijana Bejla. Glumac,  čija  standardna težina iznosi oko 83 kilograma, nekoliko puta je zarad uloge ,uspeo drastično da promeni svoj izgled. Bejl je sveo svoju težinu na oko 50 kilograma da bi postao Trevor Reznik u filmu “The Machinist”. Sa druge strane bio je prinuđen da nabaci desetak kila mišića kao bi bio što uverljiviji u  ulozi legendarnok Betmena.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.