Home U TRENDU Pireli bez šminke u 2017-oj

Pireli bez šminke u 2017-oj

0
Pireli bez šminke u 2017-oj
Foto: Instagram/@cati_cardosoo

U utorak ujutru u Parizu, predstavljen je Pirelijev kalendar za 2017.godinu. 14 prelepih glumica se našlo na njegovim stranama, i sve do jedne slikane su bez šminke. Ali ne onako kao kad se domaće starlete slikaju za Instagram posle sat vremena šminkanja, pa napišu #nomakeup #nofilter. Dakle, nije bilo tako.

Foto: Instagram/@iamantoniogallo
Foto: Instagram/@iamantoniogallo

Penelope Kruz, Nikol Kidman, Uma Turman, Helen Miren, Kejt Vinslet, Robin Vrajt, neke su od glumica koje su se pojavile na kalendaru.

Foto: Instagram/@penelopecruz_info
Foto: Instagram/@penelopecruz_info

Fotograf za 2016. je bila sjajna Ana Lebovic koja je slavila snažne i prirodne žene. Deo te ideje se zadržao i ove godine kada je fotograf bio Piter Lindberg.

Foto: Instagram/@katewinsletforever
Foto: Instagram/@katewinsletforever

“Želeo sam da pokažem da postoji još vrsta lepote. Sve što se danas prikazuje govori nam da postoji samo jedna vrsta lepote i da se ona nalazi jedino u mladosti i savršenstvu. Ovaj aspekt je daleko od realnosti. Kroz Pirelijev kalendar želeo sam da pokažem nešto drugačije od onoga što prikazuje reklame. Želeo sam da predstavim žene kroz njihove emocije, ne neku veštačku savršenost, već pravi svet i emocije koje se kriju iza ovih lepih lica.” rekao je Piter.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.