Home ZABAVA Playboy palata samo za odabrane!

Playboy palata samo za odabrane!

0
Playboy palata samo za odabrane!

Playboy palata uskoro bi mogla da dobije novog vlasnika, momka poznatog u pozorišnom biznisu, koji želi da Hefnerovu vilu pretvori u ekskluzivni klub samo za odabrane članove!

LOS ANGELES, CA - MAY 14:  A view of the Playboy Mansion during Playboy’s 2015 Playmate of the Year Ceremony at the Playboy Mansion on May 14, 2015 in Los Angeles, California.  (Photo by Jason Kempin/Getty Images for Playboy)

Džef Bičer želi da kupi 6 hektara na Hil Holmsu i napravi partnerstvo sa produkcijom Playboy, po kome bi ime Playboy mogao da koristi i za novi klub.

Na papire je stavljena ponuda od neverovatnih 90 miliona dolara! Kupac je za TMZ izjavio da je ozbiljan u svojoj nameri i da 20 miliona mora da se potroši na renoviranje, ali tako da izvorno, autentično stanje ne bude narušeno. On takođe želi da izgradi i pet bungalova za goste. Bičer je dodao da će svoju ponudu dostaviti najverovatnije već u toku dana.

BEVERLY HILLS, CA - AUGUST 22:  (EDITORS NOTE: Image was created using High Dynamic Range Imaging) General view of an event where Iconic Brands Porsche And Playboy Celebrate With A Special Movie Night Gathering at The Playboy Mansion on August 22, 2013 in Beverly Hills, California.  (Photo by Christopher Polk/Getty Images for Playboy)

Šta će biti odgovor Playboy-a još uvek se ne zna uzimajući u obzir nekoliko “sitnica”: imanje je procenjeno na 200 miliona, jedno je od najekskluzivnijih oblasti u L.A.-u i još uvek je nejasno da li će Bičer i kompanija postići dogovor za klub.

playboy

Uz to, treba uzeti u obzir i novac koji će biti potrošen na brojne rashladne uređaje jer će po svemu sudeći na imanju biti poprilično HOT!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.