Home ZABAVA Poslednja osveta Blac Chyna i Amber Rose!

Poslednja osveta Blac Chyna i Amber Rose!

0
Poslednja osveta Blac Chyna i Amber Rose!

Ovo će izgleda stvarno biti “epska osveta” prema klanu Kardašijanovih! A smislile su je, ko bi  drugi nego njihovi najveći neprijatelji, drugarice Blac Chyna i “Trnova Ružica”. Ekskluzivno je objavljeno da će dve bivše striptizete izgleda poslednje da se smeju!

Naime, u poslednjih nekoliko nedelja, osobe bliske Kardašijanovima kao što su “zetovi” Skot Disik, Tajga i Džejms Harden, imale su javni nastup u poznatom striptiz baru nadomak Beverli Hilsa.

amber-rose-wiz-khalifa-zoom-01a86be0-4057-41ea-b8b2-f11480e64f71

I zamislite slučajnosti! To je isti striptiz klub gde su “Ružica” i Blac Chyna bile domaćice te iste večeri. Jedan izvor je rekao da su njih dve čitav šou u tajnosti i snimile. Nih dve trenutno snimaju pilot projekat u kome se glavna radnja odvija u ovom striptiz klubu i planiraju da ga objave na različitim društvenim mrežama. Od izvora saznajemo i da su njih trojica platili da se pojave u ovoj pilot epizodi, ne bi li ga učinili interesantnijim nego što već jeste.

Iako su Ružica i Kim Kardašijan zakopale “ratne sekire” zbog komentara Kiminog muža Kanje Vesta o ocu Rouzinog deteta, netrpeljivost između drugarica sa jedne i familije Kardašijan sa druge strane i dalje bukti! Izvor je čak potvrdio da će samo postati još gore!

kim amber

Blac Chyna i Amber misle da će im rad na novom projektu, zasnovanom na njihovom “zanatu” u skupom striptiz klubu blizu Beverli Hilsa, doneti kako ogromnu zaradu tako i popularnost i one su u pravu, dodaje izvor.

Tako da Kardašijani OPREZ! Pazite na rejting!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.