Home ZABAVA “Rat” se nastavlja – Kanje, Kortni i Kajli se naoštrili!

“Rat” se nastavlja – Kanje, Kortni i Kajli se naoštrili!

0
“Rat” se nastavlja – Kanje, Kortni i Kajli se naoštrili!

Bitke na relaciji Kardašijan – Amber RoseBlac ChynaWiz Khalifa se nastavljaju. Da podsetimo, sve je zakuvao Rob Kardašijan jer je ušao u nedozvoljenu vezu sa “neprijateljem broj 1” za koju u popularnoj porodici važi Blac Chyna (koja ima sina sa Tajgom, sadašnjim dečkom Kajli Džener). Juče su čak viđeni kako se vozikaju kolima ne obazirajući se na posledice!

View this post on Instagram

#BaeWatch: #RobKardashian and #BlacChyna

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom) on

Kanje Vest je u “bokserski ring” ušao u sredu, prozivajući Amber Rouz (inače najbolju drugaricu Blac Chyne i Kanjeovu bivšu devojku) i oca njenog deteta Wiz Khalifa. U Twiter prepucavanju, Kanje mu je čak napisao: “Šta si sebi dozvolio, da te jedna striptizeta uvuče u klopku”. Sa “iznošenjem prljavog veša” je zatim nastavila Amber, naravno na račun svog bivšeg dragog Kanjea, aludirajući na Kanjeovu omiljenu seksualnu radnju u kojoj je uživao dok su bili zajedno, a koja ujedno nije nimalo pohvalna po njegovu muškost!

kanye-west-amber-rose-feud-kourtney-kardashian-kylie-jenner-08

Ako se vratimo u 2015., Amber je započela sukobe sa klanom Kardašijan onog trenutka kada je Tajga počeo da izlazi sa Kanjeovom svastikom Kajli Džener, komentarišući da je to sumanuto jer je ona dete koje treba da popije mleko u 7 i ide u krevet da spava.”Tajga treba da se sam sebe stidi, ima divnu ženu i dete, a ostavio ih je zbog neke klinke” siktala je tada “Ružica”.

kanye-west-amber-rose-feud-kourtney-kardashian-kylie-jenner-03

Uz sve to, u čitavu ovu zbrku uključio se i bivši muž Kortni Kardašijan sa kojom ima troje dece, a koji je takođe nešto “mutio” sa nestašnom Ružom. Posle se pravdao kako ona samo hoće da ga iskoristi!!! Izvori kažu i da se Kajli oseća veoma izdanom od strane svog brata Roba Kardašijana jer je počeo da izlazi sa bivšom devojkom njenog sadašnjeg dečka Tajga, “opasnom” Blac Chyna.

kanye-west-amber-rose-feud-kourtney-kardashian-kylie-jenner-04

Ko li će na kraju odneti pobedu, Kanje i svastike ili Ruža? Ako je verovati narodnoj mudrosti – nema ‘leba bez motike ni ribe bez svastike!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.