Home ZABAVA Razvod o kojem svi pričaju!

Razvod o kojem svi pričaju!

0
Razvod o kojem svi pričaju!

Za najpoznatiju starletu na svetu, Kim Kardašijan, razvodi nisu strana stvar pošto iza sebe ima već dva! Ali, ovog puta, njene sestre Kloi i Kortni izgleda da nisu baš raspoložene da joj budu “rame za plakanje”. Čini se kao da žele da izvuku svoje *uze iz drame koja se navodno odvija između njihove sestre i kontraverznog repera Kanje Vesta.

https://www.instagram.com/p/_4HP45zN2P/

On je imao punu podršku klana Kardašijan na prošlonedeljnom Yeezy Season 3 fashion, ali je po rečima izvora, put bio totalna katastrofa, koji je rezultirao napetošću između 38-odišnjeg repera i njegove žene Kim. Zatim je Vest pred publikom u Madison Square Garden – u kritikovao Roba Kardašijana zbog njegove prekomerne težine! Tada su sestre navodno rešile da “dignu ruke” od problema koje Kim ima sa svojim mužem. Uz to on je ismejavao seksi snimak svoje žene, pa je porodica zabrinuta kako njihov zet utiče na imidž i brend Kardašijanovih!

View this post on Instagram

Ultra Light Beams

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Prema izvorima, izgleda da će za Kim ovo biti treći propali brak, ali nijedna od sestara nije ni mislila da će trajati ni ovoliko. “Ona je toliko bila “zapaljena” da se uda za Kanjea i da on bude otac njene dece, tako da niko tada nije mogao ni da pokuša da je od toga odgovori. Kloi i Kortni su sve vreme oklevale da joj bilo šta kažu, s obzirom na to koliko je ona bila srećna”, dodao je izvor.

Da ne valja “trčati pred rudu” izgleda da se ispostavilo tačno i u ovom slučaju… Šta će se na kraju drame desiti, ostaje da se vidi…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.