Home ZABAVA Riana izbacila novi singl!

Riana izbacila novi singl!

0
Riana izbacila novi singl!

A vala i bilo je vreme!

Na radost fanova širom zemljine kugle Rijana je izbacila svoj novi singl “Work (feat. Drake)” sa dugo očekivanog albuma Anti. Pesma je onlajn dostupna preko Tidal.

Rihanna-Anti-Twitter-JR-012716

Baby, don’t you leave, Don’t leave me stuck here in the streets, If I get another chance to, I will never, no never, neglect you, I mean, who am I to hold your past against you? I just hope that it gets to you, I hope that you see this through, I hope that you see this true, What can I say? Please recognize I’m trying, baby…” peva nam Rijana u jednom stihu.

Rijana je prvi put u oktobru 2014. objavila da priprema pesme za svoj osmi allbum. Izlazak albuma odlagan je više puta. “Riana je u decembru još uvek birala pesme, došla je jedno veče i preslušala polovinu od 25 pesama koje sam joj odsvirao”, rekao je Zia za BBC radio. “Odabrala je četiri ali ne znam da li su na kraju završile na novom albumu”. Još ranije, Zia je otkrio da je “Cheap Thrills“, pesma koja je originalno rađena baš za Rijanu. “Mi hoćemo ponovo Diamonds, tražimo dušu, muziku koja izaziva osećaje”.

 

“Iz nekog razloga zaista su mi se dopale pesme, toliko da se osećam kao masturbator!, mada to ne bih praktikovala sa lično mojim melodijama. Postoji nešto zaista uzvišeno što me drži u dobrom raspoloženju, osećala sam se radosno i bila u fazonu – stavićemo to na album”, rekla je popularna pevačica.

Mogli bi da pitamo voajere ili paparace da se nije kojim slučajem zanela u iskazivanju osećaja, ako su čuli slučajno…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.