Home ZABAVA Rijanin stil – tako privlačan a tako “hladan”!

Rijanin stil – tako privlačan a tako “hladan”!

0
Rijanin stil – tako privlačan a tako “hladan”!

Poznata pevačica je na Njujorškoj nedelji mode predstavila svoju kolekciju Fenty x Puma za jesen 2016. Kolekcija je u totalno opuštenom fazonu. “Ona je imala ideju da manekenke prenesu osećaj hladnoće i zaleđenosti”, rekao je frizer Jusef Vilijams koji je radio na reviji.

Kosa im je bila zalizana i obojena u belo. Modeli Bela i Gigi Hadid su na vrhu glave imale “sneg” kao da su bile na mećavi. Izgleda da će “zaleđeni” stil da se vrati u modu… Oni koji budu poneli ove modele treba da se osete kao su na Artiku. “Mi želimo da se osećamo kao da smo se smrzle dok smo šetale modnom pistom”, rekle su manekenke.

Lični Rijanin frizer Jusef je blisko sarađivao sa zvezdom, kako da izgleda kosa od manekenki. “Mi smo razgovarali o mnogim idejama, da li bi trebalo da bude samo do pola ofarbana, da li da bude crna, da li da bude ravna… I dosetili smo se ove kul ideje, koja je na kraju bila fantastična”,rekao je Jusuf.

Pa sad, da li je… Ne verujem da bi baš oni koji “ponesu” stil izgledali kao da su sa Artika. Možda pre da su izašli iz hladnjače ili da su negde molerisali…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.