Home U TRENDU Samanta Helen Leit, šminkerka: Nemojte da vas varaju filteri na Instagramu!

Samanta Helen Leit, šminkerka: Nemojte da vas varaju filteri na Instagramu!

0
Samanta Helen Leit, šminkerka: Nemojte da vas varaju filteri na Instagramu!
Foto: Facebook/@Samantha Helen Laight

Svi mi znamo da svaka fotografija svake poznate osobe prođe kroz fotošop (nekad dobar nekad loš) ali nekako kada su neki naši miljenici u pitanju, uvek se nadamo da su baš oni tako prirodno lepi, i eto baš oni ne koriste fotošop i ne kriju se iz filtera na Instagramu.

Foto: Facebook/@Samantha Helen Laight
Foto: Facebook/@Samantha Helen Laight

Samanta Helen Leit šminkerka iz Mančestera (inače prelepa jedna devojka) je jasno ukazala na to koliko je bitno da mlađe devojke nemaju iluziju o tome da postoji besprekoran ten pa još uparen sa besprekorno belim zubima i besprekorno sjajnom kosom.

Ona je postavila dve fotografije Kendal Džener, napravljene istog dana. Na jednoj se vidi da devojka ima poneku nepravilnost na licu, a na drugoj je sve savršeno, hm, pa savršeno kao na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/BFkLXsSPHj6/

 

“Poručila bih svakoj mladoj devojci i ženi, nemojte da budete prevareni filterom, Instagram može da bude toliko štetan i nerealan kada su u pitanju pogledi na lepotu i pojam “savršenosti”. Svi mi imamo mrljice i bubuljice. Niko ne hoda okolo sa svetlom koje ga obasjava kako bi izgledao savršeno. Uživajte u korišćenju šminke, ali nemojte da mislite da treba da se poredite sa Kendal sa desne strane, jer to nije stvarno!!!  Nemojte koristiti šminku da biste izgledale kao neko drugi, jer ni one ne izgledaju tako.” iscrpno je napisala Samanta tik ispod slike Kendal sa i bez filtera, i dobila oko 50.000 lajkova.

Upitana zašto je za primer uzela baš Kendal, rekla je:

“Ja sam veliki fan Kendal Džener. Taj post nije da se uporedi kakva je ona na jednoj i drugoj slici, jer božanstvena je na obe! Htela sam da pokažem mladim devojkama da su nepravilnosti dozvoljene i lepe i one postoje, i ako se trude da nam dokažu da nije tako. Kendal je prirodna lepotica i veliki uzor devojkama danas, ovime će shvatiti da nam je svima to dozvoljeno, jer smo svi samo ljudi.”

U ime svih žena, hvala Samanta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.