Home ZABAVA Samo za ženske oči!

Samo za ženske oči!

0
Samo za ženske oči!

Na veliko zadovoljstvo miliona žena širom planete, poznati fudbaler Kristiano Ronaldo slikao je svoje zgodno telo, prekriveno različitim bojama. Ali ono što je verovatno mnogo važnije od “kolorita” je da na slikama stoji samo u donjem vešu!

cristiano-ronaldo-shirtless-cr7-underwear-paint-14

Fotografije su urađene povodom njegove kampanje za CR7 kolekciju. Kako bi proslavio svoju petu kolekciju, zgodni fudbaler je izbacio “golišave” fotke, a na rubu bokserica se može videti njegovo ime i prezime. Uz to, njegovo izvajano telo je prekriveno bojama u prahu.

“Bilo je zaista zabavno”, rekao je Ronaldo medijima nakon snimanja. “Uradio sam do sad mnogo snimanja, ali ovako nešto nisam nikad pre i zato nisam znao šta da očekujem. U početku sam bio nervozan, nije baš da me svaki dan polivaju bojom”, našalio se fudbaler. “Ali, posle 5 minuta, osećao sam se kao kod kuće. Do kraja snimanja, boja je bila svuda po mom telu, u kosi, u očima, ali zaista je bilo zabavno i ja sam zadovoljan kako je na kraju sve ispalo”.

Žene širom sveta verovatno pevaju: Eh što nisam boja u prahu… ali za sada drage dame pogledajte fotografije, nauživajte se, zatvorite vilice i vratite se u realnost…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.