Home ZABAVA Sestre Kardašijan otvaraju vrata svoje kuće iz snova!

Sestre Kardašijan otvaraju vrata svoje kuće iz snova!

0
Sestre Kardašijan otvaraju vrata svoje kuće iz snova!

Kloe i Kortni Kardašijan imaju istog dekoratera Martin Lourens Bularda, koji pomaže oko opremanja njihovih raskošnih kuća. Ali stilovi dve rijaliti zvezde ne bi mogli biti različitiji iako su sestre.

Bulard je opisao stil Kortni Kardašijan kao sofisticiran i prilagođen intimnom krugu porodice dok je Kloi romantičnija kada je u pitanju dekorisanje prostora.

“Naši ukusi su veoma specifični, a i potpuno raličiti. Kad idem da kupujem nameštaj sa Kortni, obično cupkam od dosade dok mi Kortni oduševljeno pokazuje nove komade modernog nameštaja i sve što mogu da joj kažem na kraju je – meni se ovde ništa ne sviđa”, izjavila je Kloe za Architectural Digest.

Kuće poznatih sestara nalaze se jedna do druge u Kalabasasu, Kalifornija. Kuće su prava “kvadraturna sitnica”. Kortnina kuća, inspirisana Toskanom, ima 11 500 kvadratnih metara, dok Kloina sadrži svega 10 000km2, urađena je u mediteranskom stilu i nekada je pripadala muzičkoj pop zvezdi Džastin Biberu.

Dok je Kortni svoj dom prilagodila deci, Kloi je “devojačke sobe” odlučila da pretvori u orman. Spojila je dve spavaće sobe i napunila ih raznim “krpicama”. “Ja nemam decu pa rekoh što da ne”, dosetila se Kloi. Ona takođe uživa u marokanskom, turskom ili stilovima Bliskog Istoka dok Kortni ne preferira jake boje.

View this post on Instagram

Architectural Digest: My office.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Da… sestre su baš različite, ali što bi rekli ljudi – kad čeljad nisu besna kuća nije “tesna”…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.