Home ZABAVA Skandal u kući Kardašijanovih!

Skandal u kući Kardašijanovih!

0
Skandal u kući Kardašijanovih!

“Izgnanik” iz porodice Kardašijan, Rob, izazvao je pravi “rat” na društvenim mrežama jer izlazi sa najvećim neprijateljem klana Kardašijan, Blac Chyna. Samo dan nakon što je obelodanjena njihova veza, izvor blizak 28-godišnjem Robu Kardašijanu je rekao da je “on nju pritiskao u vezi njihovog odnosa, da misli kako je veoma privlačna i skroz je njegov tip”. Za neobaveštene, a da skandal bude još gori, Blac Chyna ima dete sa bivšim-sadašnjim dečkom Kajli Džener, popularnim reperom Tajgom a nekada je bila i BFF sa Kim!

tajga

Nakon što je nedavno obrisao sve svoje postove na Instagramu, Rob je jutros postavio sliku uz komentar da se samo šalio kada je objavljeno da je Blac Chyna možda u drugom stanju sa njihovim prvim detetom. Na slici se vidi kako njegova “ljubav” nosi auto-sedište za bebe. Ispod slike je pisalo da se izgleda Blac Chyna sprema da Kardašijanovima “produži lozu”!

https://www.instagram.com/p/BBAurS3pWVX/

“Roba uopšte ne zanima šta njegova porodica ili bilo ko drugi misli o njegovom izboru, on je potpuno posvećen svojoj novoj vezi. On iskreno veruje da su namere Blac Chyna čiste. Njih dvoje zajedno provode dosta vremena u njenoj kući, s obzirom da joj Kloe Kardašijan ne bi dozvolila ni da primiriše njenom posedu!”, dodao je izvor blizak Robu.

Pa pustite dečka da uživa, Blac Chyna zaista deluje nevino i naivno… šta vam je?!


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.