Home ZABAVA Skot Disik u problemu – Amber Rouz me samo iskorišćava!

Skot Disik u problemu – Amber Rouz me samo iskorišćava!

0
Skot Disik u problemu – Amber Rouz me samo iskorišćava!

Svaka ruža ima bodlje, ali Amber Rouz ih ima tri – Kim, Kloi i Kortni Kardašijan! Za poslednjih nekoliko nedelja, 32-ogodišnja bivša striptizeta provodila je dosta vremena sa zetom Kardašijanovih! Ipak, sumlja se da je njihovo “prijateljstvo” samo još jedan  marketinški trik… A na osnovu fotki, shvatićete i zašto.

Amber-Rose-Scott-Disick-Photos-Setup

Neprijateljstvo između “Ružice” i poznate porodice datira još iz vremena kada je Kim smuvala Kanje Vesta. Tada se pričalo da je Kanje ostavio “ucvalu Ružu” zbog najpoznatije muze Kardašijanovih… Ali, kako je poznato da je osveta najslađa kada se servira hladna, Ruža je čekala svojih pet minuta i izazvala nove tenzije kada je prošle nedelje primećena sa Disikom, inače ocem troje dece koje on ima iz braka sa Kortni Kardašijan!

Amber-Rose-Scott-Disick-Photos-Setup-02

Prema izvorima bliskim ovoj “komplikaciji”, Skot je insistirao na tome da nema ništa sa Amber i da ga ona samo koristi ne bi li i dalje ostala primećena, što možda i nije daleko od istine, jer joj ne bi bio prvi put da bude “mirođija u čorbi”. Naime, kada je Kajli Džener počela da se zabavlja sa Tajgom, Rose je to objavila na sva zvona ne bi li ih “raskantala” braneći na taj način svoju BFF Blac Chyna koja sa Tajgom ima dete.

 

Skotu Disiku očigledno niko nije rekao dok je bio mali da se čuva trnja kad bere ruže!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.