Home ĆAKULANJA Square, klub onih koji znaju zašto su izašli u grad

Square, klub onih koji znaju zašto su izašli u grad

0
Square, klub onih koji znaju zašto su izašli u grad

Do sada smo već apsolvirali da volim da izlazim, i to je jasno kao uputstvo za korišćenje tostera. Volim razna mesta, vrste muzike, vrste ljudi. Imam dane kojima volim Brodarac, a imam i one kojima volim Pick Time Clubs i nije se desilo samo jednom da sam srela iste ljude na tim mestima. Ono što je zajedničko za sve, mrzim klubove i kafane kojima je glavna politika “puštaj sve unutra dokle god konobar s ajncerom može da se probije kroz njih” Znači ne. Znači da osećam svaki put kad ovaj iza mene udahne, ne. Znači da moram odmah da naručim dva pića jer ko zna kad ću sledeći put da vidim konobara, ne. Znači da komotno mogu da izađem i u pidžami jer mi se ništa sem glave ne vidi od tela prilepljenih za mene, ne (sva je sreća da sam visoka, inače ni glava). Takođe jedna zanimljiva stvar, sećam se jasno kad sam počela da izlazim sa 15 godina, u tadašnji XL, i koliko smo drugarica i ja bile fascinirane svakim metrom tog čarobnog mesta izvora zabave i euforije. Sećam se da se nismo ponašale kao da imamo po 15 godina, nego je asimilacija šljakala u najveće! Ne mogu da se setim kad sam poslednji put videla negde osobu mlađu od 25 godina koja se ne ponaša kao da su je upravo odvezali s lanca dugačkog pola metra. Razumem sve, hormoni, ludilo, sve je meni jasno, ali come on.

Foto: Instagram/@square_club_belgrade

Recimo, juče sam bila u klubu Square, na Studentskom Trgu. Mesto gde sve hostese izgledaju kao da su iskočile iz spota “Call on me” retro duboki šortsevi koji pokrivaju manje dupeta nego Crna Gora kartu Evrope. Savršen prizor.

Foto: Instagram/@square_club_belgrade

Jedino savršenije od toga je igračica koja zaslužuje poseban pasus. Jedno presavršeno lice i osmeh. Devojka za koju vlasnik kluba kaže: “Marta? Pa ona je brat!” i kad smo već kod dupeta, rećiću vam da ima najsavršenije šljokičasto dupe koje sam videla uživo, i igra tako da možeš da je gledaš dok se svetla ne popale, a spremačica počne metlom da daje znak da treba da se razilazite kućama, naravno ako do tad već nije otišla. Ne znam koliko je plaćaju, ali malo je! Ako su ikad postojale šanse da se zaljubim u ženu, to je bilo juče, jer savršenije nešto nisu izmislili još od kad su napravili Ferrero Rocher kuglice.

Foto: Instagram/@square_club_belgrade

Square je mesto gde najbolje ribe u klubu ne sede samo za glavnim separeom, jer ih plaćaju za poziranje i smorene napućene face koje piju nešto na slamčicu i slikaju se za portale. Toga nema. Apsolutno je svima prioritet da se dobro provedu i što kasnije odu kući. Struktura gostiju je takva koliko god godina da imaš ne možeš da se osećaš ni kao dete na rođendanu kod dosta starijeg brata, a ni kao milferica na brucošijadi. Možda ćeš sresti devojke koje su diplomirale ekonomiju kao najbolje u generaciji, nemaju sponzore, nemaju pojma ni kako će kući, smisliće usput da li su ostavile dovoljno para za taksi. A opet, možda se susretneš i sa Madam koju ćeš prepoznati po dugoj intenzivno crvenoj kosi i sisama veličine glave, i njene dve pulenke sa malo ispranije crvenim kosama i ambicijama da se što pre skupe pare za silikone. Nisam pitala za cenu. Ambijent je dosta dobar, svako ogledalo vizuelno sužava pa u kombinaciji s alkoholom samopouzdanje raste, plafon probija.

Foto: Instagram/@square_club_belgrade

Ovom prilikom apelujem na uredništvo da nastavi da finansijski podržava ove moje izvidnice, a u svrhe promocije dobrih mesta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.