Home ZABAVA U potrazi za Dori

U potrazi za Dori

0
U potrazi za Dori

U glavnoj sporednoj ulozi, Oskarom nagrađenom crtanom filmu ,,U potrazi za Nemom“ (2003.) bila je plava tang ribica Dori, kojoj je glas podarila Elen Dedženiris.
,,Ovo sam čekala dugo, dugo, dugo, dugo vremena. Nisam ljuta zbog toga. Znam da su ljudi iz Piksara bili zauzeti snimanjem “Priče o igračkama 16”. Ali vredelo je što smo toliko čekali. Scenario je fantastičan. Ima sve što sam volela u prvom delu: veoma je emotivan, zabavan i ono najvažnije – ima mnogo više Dori u njemu“, izjavila je Elen Dedženeris.

Produkcijske kuće Dizni i Piksar najavile su nam za jun 2016. ponovno druženje sa Nemom, Marlinom i ekipom iz akvarijuma, ali ovog puta sa zaboravnom Dori u glavnoj ulozi.

Iznenadnim sećanjem na detinjstvo, Dori sa Nemom i Marlinom napušta Koralni greben, gde kreću u potragu za njenim roditeljima. Put će ih odvesti u kalifornijske vode, sve do instituta Monterej, pa ćemo sa novim crtanim likovima dobiti odgovore na pitanja: Čega sve Dori može da se seti? Ko su joj roditelji? Gde je naučila da izgovara ,,Whale”?

https://www.youtube.com/watch?v=_JJmDavBXrw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.