Home ZABAVA Varao Gven sa dadiljom

Varao Gven sa dadiljom

0
Varao Gven sa dadiljom

Gevin Rozdejl varao je svoju bivšu suprugu, pevačicu Gven Stefani, pune tri godine i to sa dadiljom.

Kako izvor blizak paru navodi za US Weekly Gevinovo neverstvo odvijalo se i u njihovom porodičnom domu, gde je sa australijskom dadiljom spavao čak i dok mu se supruga oporavljala u bolnici od rođenja trećeg deteta.

Sve se razotkrilo nakon što je druga bejbisiterka pokazala Stefanijevoj fotografije koje je njena koleginica Mindy Man slala Gevinu na telefon. Iako je Gven poverovala svom suprugu da se radi o jednosmernom flertu, otpustila je Manovu, ali je odlučila da okonča brak onda kada se uverila da je ta afera bila mnogo ozbiljnija, piše Dejli mejl.

Sa slika bejbisiterke možemo zaključiti da se očajnički trudila da izgleda kao Gven. Platinasto plava ili roze kosa, crveni karmin, iste frizure, čak i sličan stajling. Takođe, osnovano se može posumnjati u psihičko stanje Gevina Rozdejla, ili možda na njegovi vid. Jer ako je varao Gven koja izgleda “bruka” dobro sa Manovom, onda sa njim defintivno nešto ne štima.

Gven i Gevin bili su 13 godina u braku, i imaju tri sina – devetogodišnjeg Kingstona, sedmogodišnjeg Zumu i Apoloa koji ima skoro dve godine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.