Home ZABAVA Vendi Viliams bez dlake na jeziku

Vendi Viliams bez dlake na jeziku

0
Vendi Viliams bez dlake na jeziku

Voditeljka jednog od najpopularnijih dnevnih talk show programa u Americi, Vendi Viliams, nikad se nije libila da kaže šta misli čak i kada su u pitanju poznate džet-set zvezde. Ovog puta je “potkačila” Kanje Vesta osvrćući se na Tviteraški “rat” koji se danima vodi između njega, Amber Rouz i Wiz Khalifa.

“Ovo je totalno suludo”, rekla je voditeljka. “Pričom kako je Amber bila striptizeta, ti nisi rekao ništa novo što ona već nije sama priznala. Ako ćemo pravo, pa Kanje ti si taj koji je doprineo da ona “vasksne”.

Svi znaju situacije kroz koje je ona prošla kao “kraljica drame” ali Vilijamsova nije zaobišla ni upoređujući Amber sa njegovom ženom Kim Kardašijan govoreći kako se njih dve zapravo puno i ne razlikuju. “Podsetimo se samo njene prošlosti”, poručila je Vilijamsova Kanjeu i dodala da je brak između njih totalna prevara!

“Ništa neću reći za konkretno Kanje Vesta i to što ljudi vole da rade u četiri zida samo je njihova stvar, ali je totalno jasno da između Kanjea i Kim ne postaoji pravi brak.”

Svaki put kad čovek izađe, posvađa se sa drugim čovekom i još u sve to uvuče i svoju bivšu, prštala je voditeljka. Mislim, zašto Kanje uopšte još uvek spominje Amber i kakvog on poštovanja ima i ka svojoj porodici kad može takve stvari da priča, stvarno sramota”.

Kakve pikanterije sprema Vest kao odgovor na prozivke tek ćemo čuti, ali je pravo pitanje kojim “oružjem” će braniti čast i poštenje svoje supruge, naročito posle ovakvih reči poznate voditeljke. i šta će na sve to reći glavnopredsedavajuća u porodici Kardašijan. Izgleda da nam sledi uzbudljivo veče na društvenim mrežama.

https://www.youtube.com/watch?v=hl09hQwaMAI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.