Home ZABAVA Vinona Rajder o novoj Netflix seriji “Stranger Things” i Džoni Depu

Vinona Rajder o novoj Netflix seriji “Stranger Things” i Džoni Depu

0
Vinona Rajder o novoj Netflix seriji “Stranger Things” i Džoni Depu
Foto: Instagram/@glamurama

Vinona Rajder, koja kaže da više nikada ne bi glumila neku bezazlenu osobu, snimila je za popularnu mrežu Netflix seriju “Stranger things”.

“U prvoj epizodi, ja sam totalni haos, a ja sam stara glumačka škola, ako treba da plačem, plakaću, neću koristiti nikakva pomagala koja se danas koriste, moram stvarno da se emocionalno unesem u ulogu. U filmovima ima po nekoliko takvih scena, ali ovde, 8 epizoda! I sve su intenzivne!”

Zvuči obećavajuće!

A o Džoniju je rekla sledeće:

“Inače, i da je bilo koja druga priča u pitanju, rekla bih da me se ne tiče, ali ovde imamo ozbiljne optužbe koje impliciraju da je on takav i da je to njegov obrazac ponašanja. On nikada nije bio takav prema meni. On je zaštitnički nastrojen prema svima koje voli. Mi smo bili u vezi 4 godine, i to je zaista bila jako značajna veza za mene. Ja sam imala 17 godina kada smo počeli da se viđamo, to je bilo jako davno. Znam da je svaka ovakva priča potencijalna optužba žrtve da laže. Ne kažem da bilo ko laže, samo kažem da ja nisam imala takvo ni slično iskustvo sa njim. On je najdivnija osoba koju znam.”

Foto: Instagram/@glamurama
Foto: Instagram/@glamurama

Hvala Vinona, nemamo više pitanja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.