Home ZABAVA Žizel Bundšen, vršnjaci su me zlostavljali kao mlađu

Žizel Bundšen, vršnjaci su me zlostavljali kao mlađu

0
Žizel Bundšen, vršnjaci su me zlostavljali kao mlađu

Kada pogledate Žizel danas, verovatno pomislite da je nemoguće da je njoj ikada nešto išlo loše, da je bila nesrećna, nezadovoljna sobom, ili loše prihvaćena u društvu.

Foto: Instagram/@gisele
Foto: Instagram/@gisele

U intervjuu za The New York Times, ona je ispričala kako je to izgledalo na početku, a i pre karijere u modelingu.

“Moji vršnjaci su me uvek zezali jer sam visoka i mršava, i uvek štrčim. Užasno me bilo sramota da igram odbojku sa ostalim devojčicama iz razreda, i mislila sam da je to maltretiranje sastavni deo života.

“Na početku karijere, svi su mi govorili, imaš preveliki nos, premalene oči, nikada nećeš biti na naslovnici… a onda mi je  Tom Brejdi rekao ‘Znaš šta, veliki nos ide uz veliku ličnost’ i bio je u pravu. Znala sam da možda nikada neću biti ona najlepša devojka, ali ću biti najenergičnija i najvrednija, i ako hoćeš da znaš, to je razlog za moj uspeh.

Foto: Instagram/@gisele
Foto: Instagram/@gisele

Kada sam bila mala, moda me uopšte nije zanimala, imala sam jedne farmerke i to je bilo to. Moji roditelji su imali šest kćeri. Ja sam bliznakinja, uz to sam i Rak u horoskopu, ja se uvek brinem o drugim ljudima. Uvek sam bila odgovorna, rešavala probleme u porodici, nikada nisam zakasnila na posao, možeš da pitaš bilo koga. ”

Sa 14 godina primetio je poznati fotograf Patrik Demaršelije, i čak i ako su mu svi govorili da nije dovoljno dobra, insistirao je da je ona puna energije, vredna, pametna i stalno vesela. Harper’s Bazaar je tada stavio na 20 strana editorijala.

Foto: Instagram/@gisele
Foto: Instagram/@gisele

Danas, nekadašnja deca iz razreda jedu čips iz džinovske kese ispred televizora, menjaju kanale i kad naiđu na Žizel, kažu: Ma znaš kakva je ona bila nikakva, kao mala. I najveći životni uspeh im je to što su sa njom išli u školu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.