Home ZABAVA “Zvezde se skinule gole” za opšte dobro!

“Zvezde se skinule gole” za opšte dobro!

0
“Zvezde se skinule gole” za opšte dobro!

Ove starlete su se skinule zarad opšteg dobra…ili publiciteta…ili oba.

Među prvima Taraji P. Henson, a njena poruka je jasna: “Ja ne mislim da živa bića treba da pate zarad mode. I tačka. Kraj priče”.

peta2

Ovoj kampanji pod sloganom “Krzno? Radije bih išla gola” su se pridružile i mnoge druge dame kao na primer: devojka sa naslovnice Playboy-a Holi Medison, Eva Mendes koja je pokazala svoje divne obline i Olivia Mun koja je izjavila da čak i kada mislite o malim delovima krzna na rukavima ili kragni, znate da je neka životinja pretrpela veliki bol zbog vas i glupo je pretvarati se da ništa niste znali.

peta

Neke od devojaka su svojim golišavim slikama privlačile pažnju i za kampanje drugačije tematike kao što su vegetarijanstvo, zaštita svežih izvora vode ili usvajanje kuca – lutalica.

Na opšte oduševljenje ženskog dela populacije, kampanji protiv prirodnog krzna i kože, priključio se i bivša košarkaška zvezda Denis Rodman, poznat po svom speciičnom stilu, ali koga nikada nećete videti u koži i krznu. On je više ljubitelj mastila… Uz njegovu sliku stoji i slogan: Osećajte se udobno u svojoj koži i dozvolite životinjama da zadrže svoju”.

Dame su verovatno oduševljene što se akciji priključio i jedan zgodan muškarac, ali je ipak prava šteta što je slika fotografisana samo iz profila…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.